Royal is my superpower

No es ficció, l’exercici físic és +salut i + vida!

Ja tenim aquí el mes de gener, i amb ell l’oportunitat de planificar els nostres propòsits, posant al capdavant de la llista la principal prioritat: la nostra salut!

Els centres esportius Royal arrenquen aquests dies una campanya per conscienciar sobre el pes de l’activitat física en la millora de la nostra salut i el nostre benestar integral. De fet, podríem dir que l’exercici físic és un superpoder! Sí, un recurs extraordinari que ens aporta grans beneficis. No és broma! L’activitat física ens protegeix, i totes les possibilitats que t’oferim als nostres centres esportius participen en la prevenció de moltes patologies i com a part del tractament de moltes condicions i malalties.

Posem-li ciència! Aquests dies a les plataformes de Royal Tarraco i Royal Lleida t’oferirem un seguit de consells i indicacions que ens ajudaran a comprendre millor tot el que l’activitat física pot fer per nosaltres.

Aquí et compartim algunes idees fonamentals:

  • Amb una població activa es podrien prevenir més de 10.000 morts prematures l’any a Europa i 11,5 milions de nous casos de malalties cròniques d’aquí al 2050 (OMS, 2023).
  • Tots els professionals de l’activitat física i l’esport són agents de la salut (COPLEFC, 2023).
  • La combinació d’exercicis, recursos i entorns d’entrenament milloren el rendiment de les nostres rutines. El principi de varietat és clau! (Molina, 2023).

En aquesta línia, et compartim algunes novetats:

  • A Royal Tarraco s’activen els SMART TRAINING GROUPS per a usuaris/es amb quota Royal (antiga quota Bàsica). Aquest nou servei prescriu exercicis a mida i fites individualitzades d’acord als objectius de cada persona i la seva condició física, inclosa la capacitat respiratòria, cardíaca i l’estat de salut. Informa’t a la recepció del centre!

  • A Royal Lleida, fins el 29/02 la matrícula d’inscripció és gratuïta!

  • A tots dos centres, si ets alumne o exalumne de Royal Escola de Formació, pots accedir a una quota mensual exclusiva!

Connecta’t a les nostres xarxes i plataformes i descobreix tot el què podem fer als nostres centres esportius per per la teva salut i benestar! I ho fem compromesos amb tu i amb el teu progrés!

Comparteix aquest superpoder amb els teus amics i familiars!