Viure amb alegria! Victor Küppers a Tarragona, només per a tu!

A Royal Escola de Formació arranquem el 2022 amb més energia que mai: més edicions, nous cursos, i també experiències innovadores que t’ajudaran en la teva millora personal.

Comencem una nova etapa on tu ets el protagonista. El tret de sortida d’aquesta temporada el donarà Victor Küppers, l’excepcional conferenciant motivacional a qui hem encarregat la missió de contagiar-nos d’optimisme i d’ensenyar-nos a gestionar l’entusiasme. Una oportunitat exclusiva i gratuïta per a tots els abonats/es dels nostres centres esportius i per a l’alumnat i exalumnat de Royal Escola de Formació.

Serà el proper divendres 18 de febrer a les 19.30h, al Teatre Tarragona, un ocasió per trobar-nos, per créixer personalment i per presentar, també, totes les propostes i activitats que durem a terme en els propers mesos.

Com has de fer per apuntar-te? Revisa el correu electrònic que t’hem fet arribar. Posa’t en contacte amb nosaltres a través de l’email events@royalfitness.cat. També pots dirigir-te a la recepció dels nostres centres per!

No et pots perdre aquesta oportunitat única! Comptem amb tu per omplir d’alegria aquest 2022!