A Royal, ets protagonista!

Aquest nou curs 2021-22, iniciem una nova etapa per tots i totes, i a Royal ho fem amb el convenciment que l’activitat física i l’esport són un important aliat per recuperar l’entusiasme, la il·lusió i les ganes d’assolir els reptes que ens proposem.

Estudiar i treballar per assolir les teves fites professionals és més fàcil i motivador si la teva rutina contempla cuidar el cos i la ment, en perfecta sintonia. I als centres esportius Royal ho tens més fàcil que mai. Amb espais segurs i protegits, els protocols del nostre grup garanteixen que tothom pugui desenvolupar les seves rutines i assolir els seus objectius.

L’esport desenvolupa el funcionament cognitiu, ajuda a reduir l’ansietat i potencia valors com la constància, l’esforç, l’autogestió de capacitat i l’autocontrol. La superació d’objectius i l’augment d’habilitats per a la gestió eficaç del temps a través d’hàbits i rutines d’activitat física són un recurs beneficiós per a potenciar la concentració durant l’estudi i obtenir els millors resultats en la teva formació.

Ara és el moment! A Royal, ets protagonista!

A Royal Tarraco i Royal Lleida t’esperen un conjunt de serveis i activitats que t’ajudaran a sentir-te bé, a estimar-te i a descobrir la teva millor versió: activitats esportives, fitness, espais i piscines outdoor & indoor, meditació, ioga, escoles esportives per a infants i joves, entrenaments personals, programes de salut i molt més!

Fins el 31 d’octubre, t’oferim la matrícula gratuïta al centre. A més, si ets alumne de l’Escola de Formació tens un descompte sobre la quota d’estudiant.

A més, posem a la teva disposició una invitació per descobrir totes les novetats a les instal·lacions, i et convidem a participar de la Màster Show Class que se celebrarà a Tarragona el proper dimarts 21 de setembre, amb motiu de les festes de Santa Tecla. Per participar-ne o visitar el centre, només cal enviar un correu electrònic a admin@royaltarraco.es, o apropar-se a la recepció del centre, a fi de garantir la limitació d’aforament als nostres espais.

A Royal hi ha lloc per tothom i tothom està en bones mans. Que res et prengui la il·lusió i l’entusiasme!

Royalfitness.cat