Tarragona: gener 2024
PROPERAMENT
Estar inscrit a l’atur (fotocòpia DARDO)
Informe de la discapacitat (fotocòpia ICASS)
Capacitar a les persones amb diversitat funcional per a la realització activitats de reposició i repartiment de proximitat en establiments comercials, sota instruccions i amb supervisió.
Desenvolupa les seves funcions en establiments comercials: botigues, supermercats i hipermercats, per compte d’altri, o propi en el cas del repartiment de proximitat, seguint les instruccions rebudes i sota la supervisió directa d’un responsable de l’establiment o repartiment comercial.
Mòdul 1 Ubicació en el lloc de treball (50 hores)
Mòdul 2 Operacions bàsiques en la zona de vendes (250 hores)
Mòdul 3 Preparació de la comanda (250 hores)
Mòdul 4 Trasllat i repartiment del producte (250 hores)
Formació Complementària (40h)
Mossos de càrrega i descàrrega, magatzem i/o mercat de proveïments.
Embaladors-empaquetadors-etiquetadors, a mà.
Conductors- repartidors amb motocicleta, ciclomotor i/o motocarro, excepte missatgeria.
Repartidors a domicili a peu o en vehicle no motoritzat.
S’iniciarà cadascuna de les unitats didàctiques amb una metodologia expositiva, establint unes bases teòriques que permetin interioritzar els conceptes i procediments bàsics per a després aplicar-los en la pràctica de manera adequada.
Els continguts seran adaptats tenint en compte les característiques de cadascun dels participants, amb els següents principis: els continguts i les activitats que es plantegin resultaran funcionals i reals. Els procediments se subdividiran en passos senzills i seqüenciats de manera que es pugui identificar on estan les dificultats i establir les eines o estratègies adequades per a resoldre-les.
Els alumnes disposaran de tutories individuals, sent aquest un espai per a abordar totes aquelles qüestions de caràcter personal i en relació amb l’acció formativa que els preocupin, inquietin o estiguin afectant en el seu procés d’aprenentatge i aprofitament de l’acció.
Els alumnes rebran un Feedback continu, utilitzant amb freqüència preguntes per a comprovar que l’alumne té clar l’objectiu que es persegueix, com és l’aprenentatge que se li està exigint i quins són els criteris que s’apliquen per a valorar que l’ha aconseguit. Això implicarà també l’adaptació al seu ritme, establint els temps i les repeticions que siguin necessàries per a aconseguir-ho.
L’avaluació tindrà un caràcter teoricopràctic i es realitzarà de manera sistemàtica i contínua, durant el desenvolupament de cada mòdul i al final del curs.
Pot incloure una avaluació inicial de caràcter diagnòstic per a detectar el nivell de partida de l’alumnat.
L’avaluació es durà a terme mitjançant els mètodes i instruments més adequats per a comprovar els diferents resultats d’aprenentatge, i que garanteixin la fiabilitat i validesa d’aquesta.
Cada instrument d’avaluació s’acompanyarà del seu corresponent sistema de correcció i puntuació en el qual s’expliciti, de manera clara i inequívoca, els criteris de mesura per a avaluar els resultats aconseguits pels participants.
La puntuació final aconseguida s’expressarà en termes d’Apte/ No Apte.