SOM ROYAL ESCOLA DE FORMACIÓ

La nostra millor versió

Estem molt contents d’explicar-vos que, després de 12 anys, el projecte de l’Espai Serviesport es renova. Ara som Royal Escola de Formació, liderat per l’equip de professionals de sempre, amb els propòsits de sempre i l’energia que ens caracteritza. Dins el món del Fitness i l’Esport, som el centre que més professionals del sector ha format a Catalunya i en això té molt a veure la integració amb els centres esportius Royal Tarraco i Royal Lleida.

No perdem de vista els nostres orígens, amb més de 2000 alumnes que han passat per les nostres aules i havent aconseguit que un 83% de l’alumnat trobi feina. Aquesta és la nostra raó de ser.

Però ara fem un pas més i consolidem un projecte que implica dos centres propis  (Tarragona i Lleida), diversos centres col·laboradors (Barcelona, Tortosa, Alcanar, Calafell, El Vendrell, Sant Celoni) i 4 línies formatives: fitness i esport, cuina i restauració, diversitat funcional i idiomes i formació contínua amb l’objectiu de donar noves oportunitats a totes les persones.

Ens sentim molt orgullosos de saber que aquest projecte ha crescut, creix i creixerà gràcies a l’equip humà que tenim al darrere. A noms prou coneguts per al nostre alumnat com el de Jose Vidal, Arnau Padrós, David Cuadrat, Pilar Hernández, Xavier Maestre, Susan Jiménez o Elena Guzmán, es sumen molts més docents i treballadors que dia a dia posem la nostra experiència i el nostre tarannà innovador al servei de l’empoderament de les persones. Més de 40 professionals fem possible que el nostre centre sigui l’Escola de Formació Ocupacional de qualitat més important de Catalunya.

Per tot això, i molt més…

Benvinguts a Royal Escola de Formació!

Laia Claverias

Directora Royal Escola de Formació